<html><head></head><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space; "><div>Probably nothing. I believe the default format for slave zones is now compiled rather than text. Remove all the zone files on the slave and reload it.</div><div><br></div><div>Chris Buxton</div><div>BlueCat Networks</div><br><div><div>On Jun 8, 2012, at 12:26 PM, David L. Beem wrote:</div><br class="Apple-interchange-newline"><blockquote type="cite">

<meta content="text/html; charset=us-ascii" http-equiv="Content-Type">
<meta name="GENERATOR" content="MSHTML 8.00.7601.17785">
<div>
<div><font size="2" face="Arial"><span lang="EN"><p>Just upgraded to 9.9.1 from 9.8.0, the end results seem to be reported 
correctly from both master and slave. Master (running on 2003 R2) is unaffected. 
Slave (2008 SP2) puts corrupted (text with additional special characters) zone 
files in the directory when the service is restarted, and creates additional 
files named "db-X000XXXX" each containing the original text of a zone file. 
<br><br>What have I done wrong or not done correctly following the installation? 
<br><br>TIA</p></span></font></div></div>
_______________________________________________<br>Please visit <a href="https://lists.isc.org/mailman/listinfo/bind-users">https://lists.isc.org/mailman/listinfo/bind-users</a> to unsubscribe from this list<br><br>bind-users mailing list<br><a href="mailto:bind-users@lists.isc.org">bind-users@lists.isc.org</a><br>https://lists.isc.org/mailman/listinfo/bind-users</blockquote></div><br></body></html>