<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta name="Generator" content="Microsoft Word 15 (filtered medium)">
<style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Verdana;
        panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:#0563C1;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:#954F72;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
@page WordSection1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style>
</head>
<body lang="EN-US" link="#0563C1" vlink="#954F72">
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt">I am attempting to test out a dhcp4 setup using 2 kea-dhcp4 servers running in a high availability, load balancing configuration. I am trying to use perfdhcp to test out this system. I have been assuming that
 by specifying the interface name with the -l option and not specify the <server address> parameter would be sufficient to send DHCP traffic over the interface where the DHCP servers are listening. However, ALL the packets are being dropped. If I specify a
 specific IP address with the <server address> parameter, packets are being sent/received. Am I missing something? What is the correct way of using perfdhcp to test out a kea dhcp4 load balancing configuration?<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt"><o:p> </o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#7F7F7F">eric green</span><span style="font-size:10.0pt;font-family:"Verdana",sans-serif;color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#7F7F7F">sr. principal software engineer, custom development</span><span style="font-size:11.0pt;color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><b><span style="color:#7F7F7F">boingo wireless, inc. </span></b><span style="font-size:11.0pt;color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><b><span style="color:#7F7F7F">[nasdaq: wifi]</span></b><span style="font-size:11.0pt;color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#7F7F7F">10960 wilshire blvd., suite 2300
</span><span style="font-size:11.0pt;color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#7F7F7F">los angeles, ca  90024 <o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;color:#7F7F7F">+</span><span style="color:#7F7F7F">1.424.320-5558 – office
</span><span style="font-size:11.0pt;color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;color:#7F7F7F">+</span><span style="color:#7F7F7F">1.818.383.0849 – mobile
</span><span style="font-size:11.0pt;color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt"><a href="http://www.boingo.com/"><span style="font-size:12.0pt;color:#0563C1">http://www.boingo.com</span></a><span style="color:black"><o:p></o:p></span></span></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
</div>
</body>
</html>